skip to Main Content

Som una empresa de desenvolupament d'aplicacions de software i de prestació de serveis informàtics de valor afegit, especialitzada en l'àmbit de la Gestió Empresarial.

SOLUCIONS A MIDA

Desenvolupem software 100% propi

Tota la nostra activitat està basada en una clara orientació al Client, proporcionant solucions competitives a la mida de les seves necessitats particulars, mitjançant la col·laboració total i el compromís amb els seus objectius.

ENGINYERIA DEL SOFTWARE

Referència a escala nacional

Des de l’any 1992, proporcionem solucions tecnològiques competitives a clients de tota Espanya.

PROFESSIONALS AMB EXPERIÈNCIA

Equip de professionals amb gran experiència

Equip altament qualificat en el disseny, desenvolupament, implantació i suport d’aplicacions, i que es manté en constant actualització en les tecnologies d’avantguarda.

Coneix el nostre equip

El nostre mètode de treball ens permet treballar col·laborant plenament amb els nostres clients. Ens adaptem a les seves necessitats particulars per a assolir els objectius establerts

Software estàndard

Aplicacions funcionals, fiables, de ràpida implantació, fàcil aprenentatge i que s’adapten a les particularitats de cada client

Suport a clients

El departament de suport està en contacte amb els nostres clients per a donar-los suport en la solució de problemes

Aplicacions a mida

El departament de desenvolupament està format per professionals de gran experiència en l’administració empresarial

Els nostres partners i col·laboradors
garanteixen la qualitat dels nostres serveis

Nivel IV està acreditada per alguns dels principals fabricants de software, complint amb totes les qualificacions que aquests exigeixen. Això garanteix la qualitat dels nostres serveis. Especialistes en solucions basades en tecnologia Microsoft.

Back To Top